DİSKİ’den Başarılı Personele Ödül

DİSKİ’den Başarılı Personele Ödül

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (DİSKİ) Genel Müdürlüğü, üstün performans gösteren personellerini ödüllendirdi.

DİSKİ’de görev yapan personelin moral ve motivasyonunu artırılması amacıyla, çalışmaları içerisinde üstün performans gösteren 12 personel yarım altın ve teşekkür belgesi ile ödüllendirildi.

DİSKİ Hizmet Binasında düzenlenen ödül törenine DİSKİ Genel Müdürü Fırat Tutşi, Genel Müdür Yardımcıları Selçuk Gördük, Mustafa Gökez, Fatih Yürük, daire başkanları ve personeller ile DİSK Genel İş Sendikası Diyarbakır Şube Başkanı Kamuran Taş katıldı.

“Mesai arkadaşlarımız, kışın suyun içerisinde yazın sıcakta çalışıyor”

Törende konuşma yapan Tutşi, tüm personele verdikleri emeklerden dolayı teşekkür etti. Kurumda her personelin özverili çalıştığını belirten Tutşi, şunları söyledi:

“Kurumumuzda arkadaşlarımızın çoğu gayret ve samimiyet ile çalışıyor. Bunların içerisinde birkaç personelimizi örnek olması hasebiyle ödüllendiriyoruz. Mesai arkadaşlarımız, kışın suyun içerisinde yazın sıcakta çalışıyor. Abonede, sayaç okumada, bürodaki arkadaşlarımız da herkes özverili çalışıyor. Ben bu anlamda gerek şahsım adına, gerek ekibim adına teşekkür ediyorum. Hepinizi çok seviyoruz, hepinizle de gurur duyuyoruz. Bu memleketimiz için daha fazla gayret, daha fazla samimiyet, daha fazla iyi niyetle daha fazla hizmet etmeye talibiz. İnsanlarımız, bölgemiz ve şehrimiz için daha fazla çalışmanızı bekliyorum.”

Konuşmanın ardından personele teşekkür belgesi ve ödülleri takdim edildi. Program, toplu fotoğraf çekiminin ardından sona erdi.

Fotoğraf Galerisi