DİSKİ’den yağmur suyu deplase çalışması

DİSKİ Genel Müdürlüğü, Mahabad Bulvarı’nda yapılan yol genişletme çalışmasından dolayı 28 metrelik yağmur suyu ızgara hattını deplase etti.

Diyarbakır Su ve Kanalizasyon İdaresi (DİSKİ) Genel Müdürlüğü, kent genelinde vatandaşlara daha kaliteli altyapı ve içme suyu hizmeti sunmak amacıyla çalışmalarını 7/24 kesintisiz sürdürüyor.

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi’nin, Kayapınar ilçesinde trafik akışını rahatlatmak için Mahabad Bulvarı ile Elazığ Caddesi kesişiminde yol genişletme çalışmasından dolayı 28 metre uzunluğundaki yağmur suyu ızgara hattını deplase etti.

Ekipler, çalışma kapsamında oluşturulan yeni hatta su birikintilerinin önüne geçmek için 4 adet yağmur suyu ızgarası döşedi.

DİSKİ, yoğun şekilde kullanılan caddenin trafik akışında herhangi bir aksama yaşanmaması için çalışmalarını 1 günde tamamlayarak yeniden vatandaşların hizmetine açtı.

Tutşi, çalışmaları inceledi

DİSKİ Genel Müdürü Fırat Tutşi, Mahabad Bulvarı-Elazığ Caddesi kesişiminde devam eden deplase çalışmalarını inceleyerek ilgili personelden bilgi aldı.

 

 

Fotoğraf Galerisi